Комбуча - це ферментований напій, який отримують шляхом бродіння підсолодженого чаю за допомогою симбіотичної культури бактерій та дріжджів. Цей напій відомий своїми пробіотичними властивостями та багатством на антиоксиданти. Смак зеленого чаю додає комбучі неповторний аромат та корисні властивості.
В якості доданих матеріалів в смакову комбучу використовуються свіжі фрукти, ягоди, фреші.
Напій додатково не насичується киснем, тож має природню газацію (карбанізацію). Комбуча не пастеризується, завдяки чому в пляшці зберігається жива середа, яка забезпечує наявність корисних властивостей напою (пробіотики сприяють травленню, розріджують цукор в крові, містить антиоксиданти та вітаміни групи В).
В складі напою немає:
- концентратів;
- барвників;
- стабілізаторів;
- со2.
Пити охолодженим, не взбовтувати перед вживанням.